Fine-art-print

Studio baryta printer på en rekke forskjellige papirer og lerret. Felles for disse er den høye kvaliteten, de arkivbestandige og syrefrie.


Gicléeprint leveres på matte syrefrie bomullspapirer. Utvalget går fra glatte papirer helt uten struktur i overflaten til akvarellpapirer med kraftig struktur.


Fotoprint leveres på både matte papirer og bestrøkne kvaliteter, med og uten struktur i overflaten.


Lerretprint leveres på matt naturfarget kanvas. Disse kan leveres i plano eller spent opp på blindrammer.

Hahnemüle Natural Line

Hahnemühle Agave 290 gr

Hahnemühle Agave er laget av 70% sisalfiber og 30% bomull. Papiret har en lys og naturlige tone og inneholder ikke optiske lysemidler. Agave har en grov, men likevel delikat definert overflatestruktur. Stort fargerom og dype svarttoner gir papiret rike og detaljerte utskrifter. Hahnemühle Agave er syre- og ligninfritt og oppfyller de strengeste kravene til aldersbestandighet.

Hahnemühle Bamboo 290 gr

Hahnemühle Bamboo er laget av 90% bambusfibre og 10% bomull, og er svært miljøvennlig i produksjon. Det naturlig hvite bambuspapiret inneholder ikke optiske blekemidler, og har en myk og lett filtstruktur. Papiret gir utmerkede utskriftsresultater med godt definerte farger og detaljer. Egner seg spesielt for varme fargetoner og monokrome utskrifter. Bambus er syre- og ligninfritt og oppfyller de strengeste kravene til aldersbestandighet.

Hahnemühle Hemp 290 gr

Hahnemühle Hemp er laget av 60% hampfiber og 40% bomull. Papirets base har en hvite naturlige tone, og takket være den lyse hvite fargen på hampfibrene er det ikke nødvendig med optiske blekemidler. Den lett strukturerte overflaten gir papiret en behagelig, silkeaktig følelse. Papiret har høyt kontrastnivå med god gjengivelse av farger og kontrast.

Hahnemühle Hamp oppfyller de strengeste kravene til aldersbestandighet.

Papir med glatt overflate

Hahnemühle Photo Rag 310 gr

Hahnemühle Photo Rag® er et av våre mest populære papirer for høykvalitets FineArt-utskrifter, produsert i 100% bomull. Papiret har en lett definert filtstruktur, som gir flottedetaljer med stor kontrast og rike farger. Ypperlig til både FineArt-fotografier og kunstgjengivelser. Photo Rag® er et svært allsidige papir.

Photo Rag® er syre- og ligninfritt og oppfyller de mest krevende kravene til aldersbestandighet.

Hahnemühle Photo Rag Satin 310 gr

Hahnemühle Photo Rag® er et papir for høykvalitets FineArt-utskrifter, produsert i 100% bomull. Papiret har en lett definert filtstruktur og en fin satin overflate, som gir flottedetaljer med stor kontrast og rike farger. Ypperlig til FineArt-fotografier, som får en herlig crisp finish. Photo Rag® Satin er et svært allsidige papir, og en favoritt hos Studio baryta.

Photo Rag® er syre- og ligninfritt og oppfyller de mest krevende kravene til aldersbestandighet.

Canson Baryta Prestige 340 gr

Et halvblankt baryttpapir uten struktur i overflatenpapiret har en kjerne av alfacellulose og er syrefritt. Papiret har en overflate lik de tradisjonelle barytt-papirene, og også den samme barium-sulfat coatingen. En ren hvit tone og en svært høy Dmax gjør dette papiret perfekt til svart/hvitt foto og farger. Baryta Prestige har en vekt på hele 340 gr og gir en eksklusiv følelse.

Canson Baryta Prestige er syrefritt og uten optiske blekemidler.

Papir med struktur i overflaten

Hahnemühle William Turner 310 gr

Hahnemühle William Turner er et tradisjonelt akvarellpapir i 100% bomull med en utpreget filtstruktur. Papiret er godt egnet til både foto- og giglée print, og gir en taktil tredimensjonal effekt. William Turner er syre- og ligninfritt, inneholder ikke optiske blekemidler og tilfredsstiller de strengeste krav til aldersbestandighet.

Et herlig papir med en eksklusiv følelse.

Hahnemühle Museum Edging 310 gr

Hahnemühle Museum Etching er et naturlig hvitt kunstpapir i 100% bomull optimalisert for FineArt-utskrift. Papiret inneholder ikke optiske blekemidler, og er på grunn av den høye vekten, svært stabilt. Den fine filtstruktur i overflaten gir utskrifter dybde og en tredimensjonal effekt. Med levende farger og gode kontraster gir papiret detaljerte utskrifter, og er egnet til gjengivelse av både foto og kunst. Museum Etching er syre- og ligninfritt og tilfredsstiller de strengeste kravene til aldersbestandighet.

Canson Aquarelle Rag 310 gr

Et matt kunstpapir med kraftig struktur i overflaten. Laget i 100% bomull, syrefritt og uten tilsatt blekemidler. Dette papiret har den klassiske akvarellpapir-følelsen. Papiret har en varm tone og høy Dmax. Aquarelle Rag er spesielt godt egnet til kunstgjengivelser og motiver som passer et papir med mye struktur.

Museumskvalitet.

Adresse:


Mor Sme´s veg 7a

2008 Fjerdingby

Åpningstider:


Mandag - fredag: 09 til 17

Lørdag - søndag: stengt

Kontakt:


Telefon: 416 25 025

E-post: kontakt@studiobaryta.no

Følg oss:

Copyright © 2020 - Studio baryta